Nå også vinger fra BGD!

091116bgd

Termikk&Rotor AS har blitt forhandler av vinger fra BGD!
BGD står for Bruce Goldsmith Design, og det er selveste Bruce Goldsmith som er designeren av vingene. Han har en lang karriere bak seg som designer av både hangglidere og paraglidervinger. I 20 år designet han paraglidere for Airwave, før han i 1999 hadde et kjapt opphold Ozone, før han igjen gikk tilbake til Airwave. I 2010 skiftet han beite og begynte som designer hos Advance, før han i 2013 plutselig dukket opp med en EN C-vinge under sitt eget merke BGD.
I dag kan BGD tilby et bredt spekter av vinger i alle klasser, foruten EN D.

En oppdatert presentasjon av vingene vil dukke opp om ikke lenge.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *